3 dniowa kuracja:
Na kolacje jemy kanapkę
posmarowaną masłem czosnkowym ( 5 zmiażdżonych ząbków czosnku mieszamy z
masłem) i topionym serkiem, popijamy szklanką gorącego mleka z łyżką
miodu, łyżeczką cynamonu, łyżeczką imbiru i odrobiną startej gałki
muszkatołowej
Przed nocą wypijamy napar z łyżki pyrosanu i soku malinowego.
Następnego dnia
aplikujemy 5 razy po 20 kropli 10% propolisu na łyżeczce cukru. A
zamiast kropli możemy ssać 5 razy dziennie tablętkę propolisu.
Wieczorem jemy taką samą kolację, co poprzedniego dnia. Trzeciego dnia powtarzamy kurację.
Recepta dr Jadwigi Górnickiej pochodząca bodajże z Poradnika Domowego sprzed kilku lat,
warte wypróbowania
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz